Whisky sauce 03
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
|
|
Bland fløde, barbecue sauce og bouillonterning og varm op under omrøring. Bland krydderierne med en smule vand til en grødagtig masse og tilsæt denne til saucen. Varm saucen godt igennem og tilsæt whiskyen lige inden servering.
Tips: Brug ikke mere end anviste mængde whisky ellers bliver saucen uspiselig. |
|
Opskriften er vist 33721 gange,
og udskrevet 628 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Kim - 2016-12-10 18:25:20 Husk ikke at overdrive med karry! Brug ca. halvdelen af oplyst mængde (1/4 tsk fuld). Ellers bliver den i hvert fald uspiselig (vi bruger Madras karry). Tommy - 2015-11-14 13:08:02 Super opskrift men prøv at brug stærk karry og røget BBC Sauce, paprika og Whisky. Michael - 2011-07-29 18:08:47 Super god! anonym - 2011-07-29 16:40:20 Den er helt fantastisk BK - 2010-10-16 16:40:31 Kan anbefales lækker. Søren - 2009-10-10 23:28:31 Den sovs var lige til ug.. dog kom jeg lidt mere whisky i end anbefalet... Katrine - 2008-05-31 09:56:16 Den får et stort femtal af mig. Annette - 2008-02-03 14:04:00 Uden tvivl den bedste jeg nogensinde har smagt. Kan varmt anbefale den. Ellis - 2008-01-15 22:10:59 Den er bare fantastisk - Helle - 2007-11-29 19:18:47 Fantastisk opskrift. Den bedste whisky sauce jeg har smagt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne