Fyldte champignons
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
fjern stokken fra champignonerne og kom dem på en varm pande med et par dropper olivenolie med hatten opad, efter et minut, vend dem om og kom en blanding af salt, hvidløg, persille og olivenolie i hullerne (hvor stokken var), skru lidt ned for varmen og giv dem et par minuter indtil de serveres.
Kan spises for sig selv med brød til eller som tilbehør til kød.
|
|
Opskriften er vist 21701 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne