Chokoladeroulade med abrikos
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof og sukker røres sammen.
Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes og det hele røres til en ensartet masse.
Massen smøres ud på pergamentpapir ca. 30x25 cm. Bages på ovnens midterste rille ved 240 grader C i ca. 5 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når kagen er bagt vendes den straks på et stykke sukkerbestrøget papir. Papiret fra bagningen trækkes af, og marmeladen smøres på med en paletkniv. Bagværket rulles sammen til en roulade ved hjælp af det sukkerbestrøede papir, mens bagværket endnu er bøjeligt, hvorefter rouladen overtrækkes med chokoladeglasur. Tips: 737 |
|
Opskriften er vist 7742 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne