Indianergryde 03

Indianergryde 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kokkenmichelle

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6-8 fadkoteletter
1 bdt.forårsløg
5 gulerødder
1 pk.bacon i tern
1 hønsebouillon terning
1 bouillonterning, grønsags
 lidtolie
1 kartonwhiskysovs fra karolines køkken
1 dl.mælk
1 dl.vand
 
Opskrift:
Skær gulerødder og forårsløg ud i skiver.

Svits baconen. Når baconen er svitset, blander du grønsagerne i og svitser dem i et par minutter. Tag baconen og grønsagerne op ad gryden.

Put nu fadkoteletterne i og svits dem meget let til de har fået lidt farve.
Tilsæt grønsagerne og baconen igen og tilsæt nu vand, mælk samt whiskysovsen og kog op. Tilsæt bouillonterningerne og lad retten småkoge under låg i 1-1½ time.

Smag til med salt og peber. Men pas på Salten, fordi der er salt i bouillonterningerne i forvejen.

Tips:

Server ris eller kartofler til retten.





karakterer:
Opskriften er vist 13660 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu