Indianergryde 03
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Indsendt af : Kokkenmichelle Indsendt : Red : |
|
|
Skær gulerødder og forårsløg ud i skiver.
Svits baconen. Når baconen er svitset, blander du grønsagerne i og svitser dem i et par minutter. Tag baconen og grønsagerne op ad gryden. Put nu fadkoteletterne i og svits dem meget let til de har fået lidt farve. Tilsæt grønsagerne og baconen igen og tilsæt nu vand, mælk samt whiskysovsen og kog op. Tilsæt bouillonterningerne og lad retten småkoge under låg i 1-1½ time. Smag til med salt og peber. Men pas på Salten, fordi der er salt i bouillonterningerne i forvejen. Tips: Server ris eller kartofler til retten. |
|
Opskriften er vist 13660 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne