Svampe i butterdej
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Svampestuvning:
kom lidt fedtstof på panden og varm den lidt op. Svits løg og hvidløg og kom svampene til dem. Kom salt og peber. Når svampene er ristede, tilsæt fløde, eventuelt et lille drys maizena eller hvedemel og lad det hele stå og blive lidt tykkere. Serveres på ristet brød eller på pasta. rul butterdejspladerne på et bord med mel og kom en klat let afkølet stuvning på hvert plade. Luk dem og pensl med æg. Sæt i forvarmet ovn ved ca. 175 grader indtil de er gyldne. Lækkert med jasmin ris og salat til. |
|
Opskriften er vist 19489 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne