Kyllinqe i beiqnetdej
Indsendt af : Stenner Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, salt, vand, øl, olie og æggeblomme til en dej.
Pisk æggehviden stiv og vend den i. Pensl kyllingelårene med chilisauce og dyp dem i dejen, før de lægges ned i varm palmin og steges gyldne to-tre ad gangen. Check med en kødnål, om de er gennemstegte (kødsaften skal være klar.) Server med salat og evt. en kold sovs. |
|
Opskriften er vist 4344 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne