Rebild-boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof og sukker røres sammen.
Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter ægget tilsættes.
Til sidst blandes hvedemel og de øvrige ingredienser i, og det hele røres til en ensartet masse.
Massen fyldes i smurte og melede tarteletforme eller afsættes på en smurt og melet plade med ske eller sprøjtepose. Bages på ovnens midterste rille ved 250 grader C i ca. 10 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Inden bollerne er kolde, pyntes de med glasur. Tips: 734 |
|
Opskriften er vist 19765 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2010-01-20 20:04:01 Kan fedtet være usaltet palmin, dvs kokosolie? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne