Æg i gele
Indsendt af : Stenner Indsendt : Red : |
|
|
Suppen varmes.
Husblassen lægges i blød i koldt vand og smeltes i den suppe.
sherry tilsættes.
Æggene halveres. Tumgen strimles. Oliven halveres. Persille klippes i buketter. Æggene lægges i bunden af 4 skåle el. kopper. Tunge, oliven og persille fordeles i kopperne. Geleen hældes over. Stivner i køleskab på 3-4 timer. Vendes ud på salatblade. |
|
Opskriften er vist 4178 gange,
og udskrevet 66 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne