Skinketoast med æg
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : Stenner Indsendt : Red : |
|
|
Løget pilles, hakkes fint og kommes i en kasserolle sammen med sherry, hvidvin, knuste peberkorn og laurbærbladet.
Lad det hele koge ind til ca. halvdelen, ved middel varme. Pisk æggeblommerne sammen, og tilsæt vinlagen lidt efter lidt, gennem en sigte. Sæt æggemassen i et ikke for varmt vandbad, og pisk sovsen tyk og skummende. Rør smørret i lidt efterlidt i små bidder. Smag saucen til med salt og cayennepeber. Pocher æggene. Rist brødskriverne. Læg en skrive skinke på hver brødskrive, og derover et pocheret æg. Hæld saucen over æggene og griller i 4 min. Serveres straks. |
|
Opskriften er vist 6558 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne