Skinketoast med æg

Skinketoast med æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stenner

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 skalotteløg
3 spsk.tør sherry
3 spsk.tør hvidvin
5 hele peberkorn
1 laurblad
3 æggeblommer
100 g.kodt smør
 salt
 cayennepeber
4 skivertoastbrød
4 skiverkogt skinke
4 æg
 
Opskrift:
Løget pilles, hakkes fint og kommes i en kasserolle sammen med sherry, hvidvin, knuste peberkorn og laurbærbladet.
Lad det hele koge ind til ca. halvdelen, ved middel varme.
Pisk æggeblommerne sammen, og tilsæt vinlagen lidt efter lidt, gennem en sigte.
Sæt æggemassen i et ikke for varmt vandbad, og pisk sovsen tyk og skummende.
Rør smørret i lidt efterlidt i små bidder.
Smag saucen til med salt og cayennepeber.
Pocher æggene.
Rist brødskriverne.
Læg en skrive skinke på hver brødskrive, og derover et pocheret æg.
Hæld saucen over æggene og griller i 4 min.

Serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 6558 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu