Møllens lækre chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt : Red : |
|
|
Her er bundene til to dejlige lagkager.
De rører margarinen med sukkeret, hele æg og kakao.
Til sidst røres hvedemel og bagepulver i.
Dejen deles i 6 portioner, der fordeles ud i velsmurte lagkageforme.
Bages ved god varme 225 grader C i ca. 10 minutter.
Bundene lægges sammen med en vanillecreme eller kakaocreme.
Creme: Alt piskes til en let fugtig creme. Kagerne overtrækkes med flormelisglasur tilsat kakao. Pyntes med hakkede mandler eller kokosmel. De kan også få 3 dejlige lagkager hver med to bunde. Tips: 226 |
|
Opskriften er vist 9591 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne