Chokolade randkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne røres godt sammen til en ensartet masse.
Fedtstoffet skal være blødgjort til en konsistens som mayonnaise.
Dejen anbringes i en velsmurt randform 1½ l. Bages på ovnens nederste rille ved 200 grader C i ca. 25 minutter. Ovnen skal have rette temperatur fra starten. Kagen må højst blive i formen 5 minutter efter bagning. Når kagen er kold, glaseres den. Tips: 727 |
|
Opskriften er vist 7031 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne