Sacherkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof og den smeltede chokolade røres sammen.
Derefter tilsættes flormelis og de 4 æggeblommer en ad gangen.
Æggehviderne piskes til stift skum, der blandes i dejen sammen med hvedemel.
De kan også blande 25 g. hakkede mandler og saften af ½ citron i dejen, der fyldes i en velsmurt springform, ca. 20 cm. i diameter.
Bages på midterste rille ved 180 grader C i ca. 1 time. Kagen skal helst stå i formen til næste dag, hvorefter den overtrækkes med chokoladeglasuren. Tips: 681 |
|
Opskriften er vist 3964 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne