Svampestuvning
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
kom lidt fedtstof på panden og varm den lidt op. Svits løg og hvidløg og kom svampene til dem. Kom salt og peber. Når svampene er ristede, tilsæt fløde, eventuelt et lille drys hvedemel og lad det hele stå og blive lidt tykkere.
Serveres på ristet brød eller på pasta. |
|
Opskriften er vist 98554 gange,
og udskrevet 1356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (30 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Tilsæt et par dråber eller mere af cognac. Det er delikat. Hvid peber er bedre end sort. Mix forskellige slags svampe og benyt også udblødte tørrede svampe. Tamari el. soya er en megt fin smagsgiver - pas da på med tilsætning af salt. Serveres med butterdejssnitter, i en tartelet, i en kurv af filodej, i en udhulet squash eller agurk (sættes i ovnen i 15-20 min.). Kan evt. krydres med timian el. rosmarin. Benyt evt. urtesalt. Lidt paprika er også velegnet. God som sauce til nøddesteg eller nøddebøf til jul el. andet tidspunkt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne