Svampestuvning

Svampestuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Svampestuvning, billede 4 Svampestuvning, billede 1 Svampestuvning, billede 2 Svampestuvning, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.svampe, renset vægt
1 lilleløg, finthakket
1 fed
25 g.smør eller olivenolie
 salt
 peber
2 dl.fløde
 hvedemel
 
 
Opskrift:
kom lidt fedtstof på panden og varm den lidt op. Svits løg og hvidløg og kom svampene til dem. Kom salt og peber. Når svampene er ristede, tilsæt fløde, eventuelt et lille drys hvedemel og lad det hele stå og blive lidt tykkere.

Serveres på ristet brød eller på pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 98865 gange,
og udskrevet 1359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Tilsæt et par dråber eller mere af cognac. Det er delikat. Hvid peber er bedre end sort. Mix forskellige slags svampe og benyt også udblødte tørrede svampe. Tamari el. soya er en megt fin smagsgiver - pas da på med tilsætning af salt. Serveres med butterdejssnitter, i en tartelet, i en kurv af filodej, i en udhulet squash eller agurk (sættes i ovnen i 15-20 min.). Kan evt. krydres med timian el. rosmarin. Benyt evt. urtesalt. Lidt paprika er også velegnet. God som sauce til nøddesteg eller nøddebøf til jul el. andet tidspunkt.