Dyrlægens god-nat-brød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstoffet hakkes i melet.
Salt, kommen, sukker og gæren, der enten er smuldret i eller rørt ud i lidt af den lunkne mælk, tilsættes sammen med resten af mælken eller fløden.
Dejen skal være smidig.
Æltes godt.
Formes straks til fingertykke brød, 8-10 cm. lange. Hæver lunt og tildækket i 35-40 minutter. Pensles med æg eller fløde. Drysses med kommen og groft salt. Bages ved 225 grader C i 10 minutter. Spises flækkede med smør, ost eller spegepølse. Tips: 241 |
|
Opskriften er vist 4150 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne