BAGUETTE a'la Alsace
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : BEL Indsendt : Red : |
|
|
Surdej:
Gæren smuldres og udrøres i lunkent vand 35 grader C Melet piskes i med gaffel. Stilles i køkkentemperatur i et døgn Dej: vand lunes til 35 grader C, tilsæt surdejen. Put salt og så meget af melet som dejen kan tage. Dejen æltes længe, 5 min ca. Dejen lægges i en skål og skal hæve ca. 4 timer. Dejen slås ned, deles i 3 dele og rulles til brød. Dækkes med et fugtigt viskestykke (SKAL være fugtigt) Pensl med koldt vand Bages ved 260 grader C 15-20 min. |
|
Opskriften er vist 9962 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2013-02-27 22:38:57 Brug rugmel i stedet for hvedemel i surdejen. ELLER erstat hvedemel i i selve dejen med rugmel. Smager hammergodt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne