Kammuslinger a' la Lyhneborg
Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger Indsendt af : Lyhneborg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kammuslingerne fordeles i 4 st. alu folie. Drys lidt persille, knust hvidløg, en klat smør samt salt og peber over hver portion.
Luk "pakkerne" og sæt dem i ovnen ved 200 g. i 15 min. Serveres med lune flutes. Tips: Verdens nemmeste forret - velbekomme. |
|
Opskriften er vist 41996 gange,
og udskrevet 1061 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (42 stemmer) |
|
Kommentarer E.Andersen - 2022-01-11 21:46:10 Helt klart den bedste opskrift på Kammuslinger. Helle - 2011-09-24 10:08:00 Helt enig med Hannes kommentar fra den 2011-02-14. I øvrigt en super let forret som jeg har lavet flere gange og fået mange roser for :-)). Hanne - 2011-02-14 14:23:32 Kommentar fra C.Larsen den 2010.01.13-brug flere krydderier.-glem det. C.Larsens forslag er direkte ødelæggende for de naturlige sarte og fine smagsstoffer som er kammuslingen. Det er ok at variere med forskellige krydderierne,men vær varsom med at lave retten indviklet og brug få kryderier. Mette O. - 2010-10-25 13:36:24 Super let, kan evt. tilføres mange andre kryderier,hvilket jeg har mange prøvt, med godt resultat :-)). C. Larsen - 2010-01-13 13:31:06 Tilføj flere krydderier. Lad dem marinere i både hvidløg. paprika, og lidt pesto i ca. 1 time, og lynsteg dem i olie. Så kommer der mere smag. Måske også med lidt ekstradon i dressingen, salt og peber. Og så perfekt. Kammuslinger skal have krydderier tilsat, for steget uden - smager de ikke af nogen ting. Men krydderierne gør, at den neutrale mudslingesmag fremhæves meget mere og bedre. Bruger sommetider også karrypasta - forsigtigt - det er stærkt. Inger - 2008-01-03 10:54:02 Den er rigtig god samt let at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne