Risret med jordnøddesovs
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle stykker Oprindelsesland : Gambia Indsendt : Red : |
|
|
Kødet svitses i olie. Tilsæt chili, tomatpuré, vand, citronsaft og jordnøddesmør. Tag kødet op når det er mørt. Herefter tilsættes grøntsager, der får lov at koge helt ud inden der tilsættes tamarin. Serveres m. ris el. cous-cous.
|
|
Opskriften er vist 13288 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-06-30 21:46:12 Det i mener her er domoda! Man kommer ikk edike i KUN CITRON... Ingen grønsager og slet ikke squash måske kartofler, desuden skal det ikke steges men koges... Tamarin...??? har jeg aldrig hørt om i nogen som helst gambianske retter... Allan - 2008-05-13 12:32:55 Opskriften stammer fra Gambia (Afrika) En del af den afrikanske kultur er at maden laves på slum, ganske som når man laver slumboller herhjemme. Dette gørogså at der er rig mulighed for at præge sin opskrift og mad i den retning man gerne vil have den og derfor er der ikke behov for nogle præcise gramsafvegelser af ingredienser mv. Det er en del af charmen Lillian - 2005-01-01 01:01:01 Ret upræcis opskrift. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvad med at skrive, hvor meget der skal i af de forskellige ting? Opskriften er ikke meget værd uden !!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne