Laks i mornay sauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Rikke Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg i grove stykker og hak porrerne i skiver. Fordel dette i bunden af et ovnfastfad. Hæld mornaysaucen ud over grønsagerne og læg derefter laksportionerne ud over saucen. Krydder med salt og peber og hæld lidt citronsaft ud over.
Tilberedes i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20-30 min. afhængig af mængden. Tips: Ingredienserne afhænger af antal personer. Hvis man er mange personer kan man bruge 2 kartoner mornaysauce, eller forøge mængden med lidt mælk. Man kan bruge mange forskellige grønsager, f.eks. kan man også bruge asparges. |
|
Opskriften er vist 34439 gange,
og udskrevet 409 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-08-07 15:24:30 Nem og velsmagende ret. Rikke - 2007-10-11 13:52:32 Rigtig rigtig lækker ret :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne