Laks i mornay sauce

Laks i mornay sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rikke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Lakseportioner, 2 stk pr. person
 Mornaysauce
 porre, friske eller frosne
2 løg eller flere afhængigt af antal personer
 salt
 peber
 citronsaft
 
Opskrift:
Hak løg i grove stykker og hak porrerne i skiver. Fordel dette i bunden af et ovnfastfad. Hæld mornaysaucen ud over grønsagerne og læg derefter laksportionerne ud over saucen. Krydder med salt og peber og hæld lidt citronsaft ud over.

Tilberedes i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20-30 min. afhængig af mængden.

Tips:

Ingredienserne afhænger af antal personer. Hvis man er mange personer kan man bruge 2 kartoner mornaysauce, eller forøge mængden med lidt mælk. Man kan bruge mange forskellige grønsager, f.eks. kan man også bruge asparges.





karakterer:
Opskriften er vist 34439 gange,
og udskrevet 409 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-08-07 15:24:30
Nem og velsmagende ret.

  -   2007-10-11 13:52:32
Rigtig rigtig lækker ret :D