Hvid chokolademousse med abrikospuré
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Smokey McPot Indsendt : Red : |
|
|
Hvid chokolademousse:
Chokoladen smeltes. (Ikke over 50°C) Æggene piskes. Husblassen smeltes. (Husblassen har ligget i blød med vand og rom i 24 timer.) Æggene piskes over et vandbad, så de er luftige. Derefter piskes husblassen sammen med æggene, som derefter piskes sammen med den smeltede chokolade. Piskefløden (flødeskum) vendes med chokoladen. Skal stå min. 1 time i køleskabet. Form moussen som æg vha. en våd spiseske, og pynt med friske frugter, evt. carambole- og mangofrugter og abrikospuré. Abrikospuré: Abrikoserne skal have været ude (af køl) et døgn. Derefter koges de sammen med sukker, til de er rigtig godt møre. Dernæst passeres de gennem en sigte. Smages til med vanillen og citronen. |
|
Opskriften er vist 12672 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-08 17:05:59 Jeg er ikke helt med på det med at piske æggene - først skal de piskes og senere skal de piskes igen over vandbad ? Bente - 2008-01-09 14:41:38 Rigtig lækker mousse og abrikospureen er overraskende god! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne