Annettekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Albert Meyer Indsendt : Red : |
|
|
Du laver en mørdej og lader den ligge ½ time efter den er samlet.
Så rulles den ud i 0,5 cm og stikkes ud i 6 cm ( denne portion giver 12 x 2 stk ) Kagerne bages ved 250º i 6-8 min. Køles af og orangemarmeladen smøres tyndt ud på halvdelen af kagerne. Den anden halve portion bagte kager får smeltet mørk chokolade på den halve cirkel og der drysses lidt krymmel på kagerne når de er lagt sammen. De stilles kort på køl. De er ikke fryseegnede efter de er bagt. Dejen kan så " rå " fryses uden problem. |
|
Opskriften er vist 8005 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne