Bøf med rødvinssauce (karolines) Kan laves af alle
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Pia Indsendt : Red : |
|
|
Løggene skæres i ringe og steges bløde. Lægges til side.
Farsen formes til det antal bøffer man vil have og i den størrelse man finder passende. Og de steges næsten færdige alt efter smag (gennemstegt eller røde) Bøfferne lægges i et fad, jævnt fordelt og løggene lægges over. Saucen hældes over og fadet sættes i ovnen. 200 C i ca 20- 30 min (indtil saucen er varm) Serveres med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 17971 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer jof - 2008-10-26 18:57:15 Yes, nu har jeg spist hakkebøf med rødvinssovs på den traditionelle facon, men ikke selv haft fantasien til at vende det lidt på hovedet - det var bare rigtig godt. mona - 2008-03-02 17:33:51 det smager skønt og er nem at lave ny - 2007-10-09 13:38:21 den kan virkelig laves af alle... er ikke den idelle person i et køkken men den her lykkedes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne