Pizza fra rom
Indsendt : |
|
|
Vand, olie, salt og gær piskes sammen.
Heri røres hvedemel til en lidt løs dej.
Æltes hurtigt sammen med ekstra hvedemel.
Dejen kommes i en oliesmurt lagkageform.
Hæver tildækket på et lunt sted i 20 minutter.
Forsigtigt lægges fyldet på: Først tynde osteskiver, herover tomatskiver og så sardeller, der er flækket en gang igennem på langs. Lidt kapers kommes over og til sidst atter osteskiver. Salt og nymalet peber drysses på. Pizzaen hæver igen tildækket og lunt i 20 minutter. Derpå bages den ved 250 grader C i ca. 15 minutter. Tips: 237-2 |
|
Opskriften er vist 4686 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Peter Jensen - 2018-11-01 07:21:20 Ja, jeg ville aldrig bruge denne opskrift. Salt dræber gær for det første, så det skal ikke gøres således. Der er ligeså meget ost som dej, hvilket er meget, og vi ved ikke en gang, hvilken ost, det er. Men sardeller og kapers lyder da udmærket :-) anonym - 2007-10-09 13:22:20 De er bare super gode og nemme at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne