Glutens lyn-sandkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen skal være lind, men ikke smeltet.
Kom det hele i fadet samtidigt og rør med hånden i ca. 3 minutter, til de kan mærke, dejen er jævn og let.
Kan de ikke li at få fingrene i dejen, så brug en ske, men det tager ca. 5 minutter og er betydeligt tungere.
Hæld dejen i den smurte form.
Bages ved 175 grader C i ca. 1¼ time. Tips: 218 |
|
Opskriften er vist 6295 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne