Grovboller (Jette)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt : Red : |
|
|
Havregrynene (og evt. hvede- og rugkerner)koges i vandet og afkøles.
Gæren udrøres i A38 Resten tilsættes - hold dog lidt af melet tilbage Tildækkes - hæves lunt sted i ca. 30 min. Dejen slås ned og formes til 25 boller, der efterhæver ca. 30 min. Pensles evt. med A 38 og drysses m. solsikkekerner. Bages ved 200 gr. i ca. 15-20 min på midterste rille. |
|
Opskriften er vist 17334 gange,
og udskrevet 468 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne