Grovboller (Jette)

Grovboller (Jette), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.havregryn
 evt.knækkede hvedekerner og rugkerner
4 dl.vand
1 pk.gær
2 dl.A38
1.5 tsk.salt
1 spsk.sukker
1 spsk.olie
0.25 dl.hørfrø
0.25 dl.solsikkekerner
0.25 dl.græskarkerner(evt. grofthakkede)
 Evt.lidt hørfrø og sesamfrø
3.5 dl.fulkornshvedemel
700 g.hvedemel
 
Opskrift:
Havregrynene (og evt. hvede- og rugkerner)koges i vandet og afkøles.
Gæren udrøres i A38
Resten tilsættes - hold dog lidt af melet tilbage
Tildækkes - hæves lunt sted i ca. 30 min.
Dejen slås ned og formes til 25 boller, der efterhæver ca. 30 min.
Pensles evt. med A 38 og drysses m. solsikkekerner.
Bages ved 200 gr. i ca. 15-20 min på midterste rille.





karakterer:
Opskriften er vist 17334 gange,
og udskrevet 468 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu