Frokostsnegle
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke Indsendt af : Bidse Indsendt : Red : |
|
|
Lun mælken til den er lunken. Opløs gæren i mælken. Tilsæt de øvrige indgredienser, dog kun halvdelen af hvedemelet. Ælt dejen godt. Ælt resten af hvedemelet i lidt ad gangen til dejen er smidig. Tildæk dejen med et viskestykke og stil den lunt i ca. 30 min. Rul dejen ud til en firkant på ca. 40x50 cm.
Sør tomatpuré ud på dejen. pil løget og hak det fint. Riv osten på rivejern. Fordel løg, ost, skinkestrimler og oregano over dejen. Rul dejen sammen som en "roulade" fra den lange side. Skær "rouladen" ud i ca. 18 stykker. Læg bagepapir på en bageplade og sæt sneglene på. Tænd ovnen på 200*C og tildæk sneglene med et viskestykke. Lad sneglene efterhæve i ca. 30 min. Pensl dem med vand og bag dem midt i ovnen i ca. 15-20 min. Tilberedningstid (ekskl. hæve -og bagetid: ca. 25 min. Tips: Pr. frokostsnegl: Energi: 678kJ/ 161 kcal Kulhydrat: 24,7 g - 62 E% Protein: 1,6 g - 19 E% Fedt: 3,4 g - 19 E% |
|
Opskriften er vist 10215 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne