Jordbær lagkage
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lav lagkagecremen som beskrevet på pakken.
Lad jordbærrene tø op i en sigte og lad saften dryppe i en kop eller skål. Når jordbærrene er optøet, mos dem let led en gaffel, hæld evt. overskydende saft fra over i koppen. Opløs husbladsen son beskrevet på pakken, bland det i jordbærrene og lad det stå i køleskabet til de er stivnet. Pisk nu flødeskummet stift og vend jordbærrene i. Læg en lagkagebund med bagsiden opad og dryp jordbær saften over, smør et tyndt lag (alt efter behag) af lagkagecremen på, derefter et lag med flødeskum-jordbær bladingen. Gentag med næste lagkagebund ovenpå. Sidste lagkagebund lægges med forsiden opad. Bland flormelis og kogende vand sammen til tyk glasur og spred på øverste lagkagebund. Pynt siderne med flødeskum og til slut med friske jordbær. Tips: Indfarv evt. glasuren eller flødeskummen med frugtfarve-pasta. |
|
Opskriften er vist 83353 gange,
og udskrevet 1138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Signe - 2016-08-11 11:48:32 Den ser fin ud jeg har ikke smagt den i nu men glæder mig til det Cake-lover - 2009-11-25 18:31:21 mums jeg lavede denne her kage paa min storesoesters 14 foedselsdag og jeg lavede en chokolade kage til min lillesoester de har fodselsdag paa den samme dag! Fredericia - 2009-01-23 00:39:52 lAGKAGEN er bare supergod til at spise lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne