Sød syltede græskar (uden sukker)
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
1. dag:
Græskarrene skæres ud i mindre stykker (ca. 1½ cm tykke) Ingredienserne til forlagen blandes. Der røres i lagen, til saltet er opløst. Græskarstykkerne lægges i forlagen, dækkes til og stilles koldt i ca. 1 døgn. 2. dag: Stykkerne tages op og afdryppes. Lagen kasseres. Vaniljestangen flækkes, og kornene skrabes ud med en kniv. Ingredienserne til den søde lage blandes i en gryde. Vaniljekorn og vaniljestang tilsættes. Den søde lage koges op. Græskarstykkerne koges i den søde lage ved svag varme i 10-15 minutter, til de er møre og klare. Stykkerne tages op med en hulskes og lægges i rene atamonskyllede glas. Vaniljestangen tages op og kasseres. Lagen fjernes fra varmen, og atamon tilsættes. Lagen hældes over græskarstykkerne og glassene lukkes. |
|
Opskriften er vist 15671 gange,
og udskrevet 377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Martha M. - 2016-11-24 11:33:59 Super opskrift også for dem som vil undgå sukker. Kan kun varmt anbefale græskar uden sukker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne