Hvidkål og tomat
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt af : Bjarne 6.10.07 Indsendt : |
|
|
Snit hvidkål, skræl og skær gulerødder i skiver.
Svits kål og gulerødder. Tilføj krydderier og lad det simre i en lille halv time. Tilsæt en dåse hakkede tomater. Lad det nu snurre i gryden igen en lille halv time. Tips: Server f.eks. sammen med en krydderhakkebøf og flutes. |
|
Opskriften er vist 13760 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne