Florentiner-kager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Smør eller margarine, æggeblomme og sukkeret hakkes sammen med melet.
Dejen æltes sammen.
Rulles ud til en flade ca. 20x40 cm.
Løftes ved hjælp af kagerullen over i en smurt bradepande.
Bages halvfærdig ved 225 grader C i ca. 8 minutter og afkøles.
Så smøres fyldet på. Kagen bages igen ca. 8 minutter ved samme varmegrad. Når kagen er afsvalet lidt, smøres glasuren over. Hakket appelsinskal drysses på, og kagen skæres i passende stykker. Tips: 653 - 665 |
|
Opskriften er vist 15160 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne