Karry Pølsemix
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : Potten Indsendt : Red : |
|
|
Man skræller en stor gryde kartofler, og sætter dem til at koge i let saltet vand.
Pølserne skæres i skiver, og svitses lidt på panden. Løgene hakkes fint. (skal forblive rå) Når alt det er gjort, og kartoflerne er færdige kogt, blander man de hakkede rå løg, de svitsede pølser, ned til de kogte kartofler. Man blander det lidt sammen, og tilføjer så 2 dl mælk, så det bliver til en kartoffelmos med tilbehør, derefter tilsættes lidt karry, så retten bliver lidt stærk og fin stærk gul. Så skal den bare spises. |
|
Opskriften er vist 9555 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Pippi - 2009-11-13 09:55:17 Gentagelse af "Karry Pølsemix I" - det bliver den ikke mere spændende af. Kan denne ikke slettes???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne