Muslinge-bruchetta med pharmaskinke
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Indsendt af : Sanne Holm Jensen Indsendt : |
|
|
Rødløg hakkes, spidskål skæres i tynde strimler, hvidløg hakkes.
Alle dele dampes i smør til de er møre. Hældes i sigte så overskydende væske sies fra. Brødene skæres i brede, skrå skiver. Smøres med persillesmør og den dampede kålblanding lægges i et tyndt lag på brødet. Muslingerne skæres i tynde strimler og lægges på. Parmesan lægges på i et tyndt lag, og pharmaskinken danner ”låg”. Kan med fordel presses let sammen med en ske, så fyldet ikke ”vælter af” ved grillning. Udendørs grill: Grilles på indirekte varme til brødet tager farve og pharmaskinen er let sprød. Det samme gælder, hvis man ønsker at lave det i ovnen – ca. 225°C – men hold øje med brødene, så de ikke bliver brankede. |
|
Opskriften er vist 7960 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne