Den nemmeste æbletærte
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Anette Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Margarinen smeltes i en gryde ved svag varme. Det øvrige blandes i. Massen trykkes ud i en tærteform.
Skræl æblerne. Fjern kernehuse. Skær i både. Fordel bådene på dejen i tærteformen i cirkler. Bland sukker og kanel og drys det over æble bådene i tærteformen. Bag tærten ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 20-25 minutter. Server med iskold flødeskum. |
|
Opskriften er vist 412430 gange,
og udskrevet 6791 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (155 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-01-03 15:25:51 Min tærte er i ovnen glæder mig til at se den😊 Den ser god ud, og dufter rigtig godt. Brugte smør fordi jeg ikke havde margarine Lars - 2020-10-28 11:18:05 supernemt og lækker æbletærte Gittan - 2018-10-07 17:40:34 4 æbler er for lidt. Jeg bruger mindst det dobbelte og det bliver fantastisk. Maja - 2017-09-25 09:14:04 Nogle der har erfaring med at fryse den? Og om den er lige så god efter? Anna - 2017-08-28 02:39:21 Smager godt :) nem at lave, lækker og sød. Susanne - 2017-02-04 17:43:43 Meget nem og velsmagende tærte. Vælg æbler med god aroma. Bruger rørsukker som drys for lidt mere aroma. Flødeskum eller creme fraiche er ikke nødvendigt, hvis der passes lidt på kalorierne. Suren - 2016-08-24 19:39:46 Dette er bare den bedste opskrift Juhu 😊😊 anonym - 2016-03-12 14:15:59 Elsker simpelhen denne opskrift - jeg har bagt den mange gange, jeg anvender dog rigtig smør istedet for margarine, da jeg synes det giver en bedre smag i kanten. Kan klart anbefales! john - 2016-01-10 17:59:34 hej igen nu har jeg prøvet at bage denne dejlige tærte og jeg brugte flydende margarine og jeg ristet den bare lidt længer og fik en fin bund der ikke smuldret og ang. bage tiden vil jeg sige 20 på 180 grader i varmeluft ovn john - 2016-01-06 16:07:25 hej jeg skal til at prøve denne tærte men hvad størelse tærtefad passer opskriften til ?? i cm Rikke - 2015-09-13 15:44:47 Nu har jeg også bagt den og syntes den smagte godt. Men et lille spørgsmål min tærte var meget smuldret, kunne ikke skære men måtte tage den med ske . Skal den være sådan? vilholdt - 2014-03-23 11:27:21 kan den fryses inden den bliver bagt Eva Winther - 2013-11-06 21:38:33 Nu har jeg ikke smagt kage i helhed endnu for den er kun lioge taget ud af ovene men grunddejen dvs bunden smager jo af absolut ingenting. Natascha - 2013-06-12 13:23:50 Jeg læste forkert - en har spurgt om man kunne bruge smør, ikke at man kunne, så jeg brugte smør og dét fungere ikke :D men kan smage den ville have været fantastisk med margarine så det ser jeg frem til næste gang :D Inge Strøm - 2012-11-17 14:40:27 Denne kage behøver ingen flødeskum, cremefraiche eller ekstra smør, hvilket kun gør den usund og mere fedende, end den allerede er. Den er fantastisk nærmest som en stor "småkage". anonym - 2012-09-27 07:29:56 Vanvittig nem og smager guddommelig!! Bruger dog rørsukker på toppen i stedet for alm.hvidt :) anonym - 2012-04-22 14:20:19 Kanon opskrift - nam nam! Hurtig og let. Placer evt. et par små smørklatter rundt omkring, inden der drysses med kanelsukker, så bliver kagen næsten endnu bedre! Birgitte - 2012-04-09 22:54:42 Jeg har lige bagt den her til aften . Kom desværre til at give den så meget, så den blev ikke så god, som den skulle . Men udover det, smagte den stadig godt . Glutenfri::) - 2012-03-13 08:34:26 Hej jeg er netop ved at lave denne tærte da den ser super god ud, har dog skiftet hvedemelen ud med 50 gr rismel, 50 gr majsmel, 50 gr kartoffelmel og 25 gr kokosmel::) det var nemt at arbejde med og ser rigtig lækkert ud..:) glæder mig til at smage det.:) Trine - 2012-03-09 16:50:50 Utroligt, at noget så simpelt kan smage så godt!!! Malene - 2011-12-01 19:17:18 Jeg har bagt den her tærte mindst 10 gange inde for det sidste års tid, og jeg bliver aldrig træt af den. Den tager inden tid at lave og man har altid ingredienserne hjemme. - og så bare masser af cremefraiche! <3 stine-emilie - 2011-08-18 18:36:40 mhhh ... dejligt Stine - 2011-06-11 12:46:27 Kan man bruge smør istedet for margarine? :-) Diana - 2011-05-01 17:11:21 Denne æble kage er ikke bare nem og hurtig, den er også super lækker, jeg har bagt den i en slip let form, som har gjort at den var total sprød og lækker i bunden også. dog skulle den kun ha 20 min ved 200 grader i varmluft ovn. Anne Mette - 2011-02-09 10:44:10 En virkelig lækker dej. Det kan nemt blive for tørt, men denne opskrift er god! Kan sikkert også bruges til andet fyld! fru Rasmussen - 2010-11-29 00:22:25 Nem og lækker at byde "uventede" gæster. Den har reddet mig mange gange. Sinne - 2010-10-03 17:34:24 Genial opskrift! Super nem og hurtig! :o) Smager viduderligt med cremefraich, rørsukker og vanilie rørt sammen, ovenpå ;o) Mmm... Tobias Bech - 2010-09-30 19:10:00 Hej. Jeg prøvede med flydende Becel, det virkede ikke særligt godt, bunden var meget porøs. Næste gang vil jeg prøve med fast magarine. Men det smagte nu alligevel godt he he :) Gitte - 2010-09-24 15:33:26 Den er bare rigtig lækker og nem at lave, har lavet den rigtig mange gange Kit von Kat - 2010-02-22 13:42:19 Den er bare så lækker! Det er en tærte man altid kan bage, selv når supermarkeder har lukket, for den indeholder KUN ingredienser man stort set altid har! Skønt skønt skønt *** Natasha - 2009-11-24 16:53:54 man kan også lave den med pærer Mia - 2009-10-30 08:46:17 Den er bare super god! Og tager ca 10 min at lave. Genial opskrift signe - 2009-05-23 14:29:40 virkelig god, drys også lidt muskatnød over tærten sammen med kanel-sukkeret! første men ikke sidste gang jeg laver den! astrid - 2009-01-22 14:45:51 den er rigtig lækker på en kold vinter dag og nem anonym - 2008-11-16 12:27:24 tilsæt også 175 g kokus mel. helle<3 - 2008-09-20 15:13:18 umm den er lækker prøv den !!!!!!!!!!! malou - 2008-09-02 14:58:24 den er here nem og lækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne