Trylle-mørdejgen

Trylle-mørdejgen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hvedemel
250 g.margarine
6 spsk.sukker
 
Opskrift:
Margarinen hakkes ud i mel, og sukkeret tilsættes. Dejen æltes og lægges koldt. Rul dejen ud. Til småkager udstikkes den i forskellige former. Pensles med æg og drysses med kokosmel, groft sukker el. lign. Bages i forvarmet ovn ved 225 grader i 6-7 min. Medaljer udstikkes runde og bages ved 225 grader i 6-7 min. Hver anden glaseres, og to og to lægges de sammen med fyld. Til linser tærter og pier trykkes dejen fast til bund og sider af de velsmurte forme. Linsefyld el. frugtfyld kommes i. På linserne lægges et låg af dejen. På pier og tærter lægges dejen i striber over fyldet.

En meget nem dej til småkager, linser, medaljer, tærter og pier. Ideel, også for begyndere. Dejen har desuden den store fordel, at den kan opbevares i ca. 3 uger i køleskabet.

Tips:

228





karakterer:
Opskriften er vist 5121 gange,
og udskrevet 126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu