Trylle-mørdejgen
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen hakkes ud i mel, og sukkeret tilsættes. Dejen æltes og lægges koldt. Rul dejen ud. Til småkager udstikkes den i forskellige former. Pensles med æg og drysses med kokosmel, groft sukker el. lign. Bages i forvarmet ovn ved 225 grader i 6-7 min. Medaljer udstikkes runde og bages ved 225 grader i 6-7 min. Hver anden glaseres, og to og to lægges de sammen med fyld. Til linser tærter og pier trykkes dejen fast til bund og sider af de velsmurte forme. Linsefyld el. frugtfyld kommes i. På linserne lægges et låg af dejen. På pier og tærter lægges dejen i striber over fyldet.
En meget nem dej til småkager, linser, medaljer, tærter og pier. Ideel, også for begyndere. Dejen har desuden den store fordel, at den kan opbevares i ca. 3 uger i køleskabet. Tips: 228 |
|
Opskriften er vist 5121 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne