Brindil Bhaji

Brindil Bhaji, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.aubergine skåret i skiver
2 spsk.vegetabilsk ghee
1 løg skåret i tynde skiver
2 fedsnittet hvidløg
2.5 cm.revet ingefærrod
0.5 tsk.gurkemeje, stødt
1 tørret rød chili
0.5 tsk.salt
400 g.tomater fra dåse
1 tsk.garam masala
 
 Pynt:
 korianderkviste
 
Opskrift:
Skær aubergineskiverne i fingertykke strimler.

Opvarm ghee i en gryde. Tilsæt løg og lad det koge over jævn varme under konstant omrøring i 7-8 minutter, eller til de er meget bløde.

Kom hvidløg og auberginestrimlerne i og skru op for varmen og lad det koge i 2 minutter.

Rør ingefær, gurkemeje, chili og salt i, samt tomaterne med saften fra dåsen. Mas tomaterne med bagsiden af en træske. Lad det simre uden låg i 15-20 minutter til auberginerne er meget bløde.

Rør garam masala i. Lad det simre i yderligere 4-5 minutter.

Kom brindil bhaji over på et forvarmet fad, pynt med friske korianderkviste og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 11340 gange,
og udskrevet 181 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-06 20:50:43
Uhm, det smagte godt. Jeg lavede Pillau krydrede ris og Bhindi Bhaji (stegt Okra med løg) til. Super kombination og så velduftende et måltid, at kød slet ikke er nødvendigt. Til forret en kraftfuld linsesuppe :o)