Indianergryde 02

Indianergryde 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : babyparadis

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2-3 gulerødder
100 g.selleri
2-3 store kartofler
1-2 løg
30 g.smør eller margarine
250 g.Hakket Oksekød
2 tsk.salt
0.25 tsk.Peber
0.5 tsk.karry
1 tsk.paprika
1 dl.tomatpure
4 dl.vand
 
Opskrift:
Gør grøntsagerne rene
Skræl gulerødder, kartofler og selleri og riv dem på det grove rivejern
Pil og skær løg i terninger
Smelt fedtstoffet i gryden og brun løgterningerne
Kom kødet i gryden og brun det. (skil det evt. ad med en gaffel)
kom de revne grøntsager krydderi tomatpure salt og vand i gryden. Bland det hele godt og lad det små koge i ca. 20. min.
Smag retten til og server med brød til.

Tips:

Her hjemme servere vi grahamsflutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 13035 gange,
og udskrevet 221 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-10-10 19:33:46
Småkoge uden låg, eller under låg?