Kalkunbryst med chorizofyld, bacon og tomatsovs
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Kalkun:
Skær chorizoen i små tern og soltørrede tomater i tynde strimler. Bland chorizo, mozzarella, 2/3 af de soltørrede tomater, basilikum og peber. Skær en lomme i kalkunen og put fyldet ind. pak kalkunen ind i bacon og steg den ved 180 gr. i ca. 1 time. Tomatsovs: Varm godt med olivenolie op sammen med de resterende soltørrede tomater og tilsæt flåede tomater, hvidløg salt og peber, og lad det simre i ca. 1/2 time. Tilsæt grofthakket oregano umiddelbart før serveringen. Server med ris, kartoffelbåde eller bagte rodfrugter. Tips: Hold godt igen med saltet i tomatsovsen, den må gerne stå lidt i kontrast til kalkunen der er rigelig salt på grund af chorizo og bacon. Den resterende del af kalkunen kan med held bruges som pålæg. |
|
Opskriften er vist 9448 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne