Kalkunbryst med chorizofyld, bacon og tomatsovs

Kalkunbryst med chorizofyld, bacon og tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800-1000 g.kalkunbryst
1 mozzarella ost
3 soltørrede tomater
5 cm.chorizo pølse
1 håndfuld friske basilikum blade
1 pakkebacon
1 ds.flåede tomater
1 fedhvidløg
1 håndfuld frisk oregano
 Olivenolie
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kalkun:
Skær chorizoen i små tern og soltørrede tomater i tynde strimler. Bland chorizo, mozzarella, 2/3 af de soltørrede tomater, basilikum og peber. Skær en lomme i kalkunen og put fyldet ind. pak kalkunen ind i bacon og steg den ved 180 gr. i ca. 1 time.

Tomatsovs:
Varm godt med olivenolie op sammen med de resterende soltørrede tomater og tilsæt flåede tomater, hvidløg salt og peber, og lad det simre i ca. 1/2 time. Tilsæt grofthakket oregano umiddelbart før serveringen.

Server med ris, kartoffelbåde eller bagte rodfrugter.

Tips:

Hold godt igen med saltet i tomatsovsen, den må gerne stå lidt i kontrast til kalkunen der er rigelig salt på grund af chorizo og bacon. Den resterende del af kalkunen kan med held bruges som pålæg.





karakterer:
Opskriften er vist 9448 gange,
og udskrevet 259 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu