Spinat- og blomkålsbhaji
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Del blomkålen i små buketter og fjern stokken.
Skær stilkene af spinatbladene.
Opvarm ghee eller olie i en stor gryde og tilsæt løg og blomkålsbuketter og steg dem over svag varme i ca. 3 minutter. Rør ofte i dem. Tilsæt hvidløg, ingefær og krydderier og kog det let i 1 minut. Rør ofte i det. Rør tomater og bouillon i og smag til med salt og peber. Bring det i kog, læg låg på, skru ned for varmen og lad det simre i 8 minutter. Kom spinaten i gryden og rør godt rundt for at få bladene bløde. Læg låg på og lad det simre i 8-10 minutter til spinaten og blomkålen er mør. Rør ofte i det. Kom det over på et forvarmet fad og server det varmt. |
|
Opskriften er vist 8620 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne