Fastelavnsboller med marcipan
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Indsendt af : heidisigaard Indsendt : Red : |
|
|
dej:
lun mælken i en gryde og smelt smørret heri, opløs gæren i den fingervarme mælkeblanding og tilsæt alle øvrige ingrediensen, hold evt. en smule mel tilbage. dejen må gerne være lidt klisteret. ælt dejen godt og lad den hæve en halv time inden bollerne formes. fyld: rør smør og sukker godt sammen til en blød remonce. del nougat og marcipan i 12 stykker. form dejen til 12 boller tryk et hulrum i hver bolle og læg en tsk. remonce sammen men nougat og marcipan i hver bolle. luk dejen omhyggelig omkring fyldet og lægbollerne på en bageplade med lukningen nedad, så fyldet ikke løber ud under bagningen. bollerne pensles med mælk, og efterhæver en time. bages ved 225 grader i 15 min. Tips: Nougaten kan erstattes med marmelade eller kagecreme pynt bollerne med glasur. der kan godt kommes mere nougat og marcipan efter smag. |
|
Opskriften er vist 18228 gange,
og udskrevet 742 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne