Æggekage med røget mørbrad
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Varm panden op.
Skær mørbraden i tynde skiver og steg dem ved jævn varme på panden. Tages af panden og holdes varmt. Pisk æggene med mælken og tilsæt salt og peber. Kom æggemassen på panden og lad den stivne lidt. Derefter kommes løg og finthakkede krydderurter i æggekagen. Stik lidt i æggekagen engang imellem, så den kan stivne. Lige inden den stivner helt, tilsættes tomaterne. Tomaterne fordeles over æggekagen, og den steger færdig. Fordel mørbraden over æggekagen. Serveres med tomatsalat og groft brød. |
|
Opskriften er vist 10457 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne