Fars-pindsvin
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Marianne Indsendt : Red : |
|
|
Rør kød,salt,peber,rasp og æg til fast fars.
Form farsen til 1 brød, og læg det i et smurt ovnfast fad. Stik cocktail-pølserne ned i overfladen så det kommer til at ligne et pindsvin. Skræl gulerødder og kartofler. Skær dem ud i stave. Hæld vand rundt om pindsvinet og læg gulerødder og kartofler i vandet. Sæt fadet i ovnen i 45 min. ved 200 grader. Læg ærterne med i fadet de sidste 5 min. |
|
Opskriften er vist 25615 gange,
og udskrevet 623 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (28 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2008-12-18 14:48:17 den smager mega godt og det er en sjov rat... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne