Kaviar på ristet rugbrød
Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Løget hakkes fint.
Creme fraichen røres op og løg og kaviar blandes heri. Smag til med peber. Brødet ristes, afkøles og smøres. Kaviaren fordeles på brødet og pyntes med en citronskive og en kvist dild. |
|
Opskriften er vist 7025 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne