Stærk tomat-kartoffelsuppe
Indsendt af : Marianne Indsendt : Red : |
|
|
Hvidkål og løg skæres i tynde strimler og svitses i olien i en gryde.
Tomaterne og bouillon tilsættes. De skrællede kartofler skæres i tern og tilsættes sammen med timian og tabasco. Suppen koges i 20 min. og smages til med salt og peber. Suppen serveres straks. |
|
Opskriften er vist 11029 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne