Stina Hjortshøj

Stina Hjortshøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stina

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.Hakket chokolade
250 g.hvedemel
1 tsk.Natron
220 g.Sukker
50 g.Kakao
1 tsk.vaniljesukker
1.25 dl.mælk
1 dl.Flydende margarine
1 dl.A38
1 æg
 
 Glassur:
 Føde skum (efter eget valg)
0.5 dl.Kakao
0.5 dl.Flormelis
 
Opskrift:
tænd ovnen på 200 grader
Hak chokoladen (gerne lidt store stykker)
Bland alle de tørre ingredienser sammen med 1/2 chokoladen i en skål
Bland alle de våde ingredienserne sammen i en anden skål(piskes med et piskeris)
bland det våde og det tørre sammen i en skål til den ser godt ud:) (brug ikke elpisker!)
smør formene ind i margarine og bagefter med rasp
put dejen i formene og fordel resten af chokoladen over på dejen nå de er i formene.
Bages i 15-18min. ved varmluftsovn (lidt længere ved alm. varme.)

Glassur
Bland flødeskummen, Cacaoen og flormelissen sammen i en frysepose
lav et hul i posen i et hjørne og dekurer muffinsene (dekurer den først når muffinsene er kolde).





karakterer:
Opskriften er vist 5871 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-01 14:27:09
Til børne fødselsdage så kan man også komme m&m´s ii stedes for chokolade