Chokolade cookies 04
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Lone Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker blandes i en skål. Herefter tilsættes æg, vanillepulver og bagepulver. Derefter chokolade og mel. Jeg plejer at komme chokoladen i en pose og knuse den med en hammer.
Dejen skal være blød evt lidt klistret så det er ikke sikkert at alt melet skal bruges. Herefter sætter man dejen i klatter på str med en golfbold på en bagerist med papir. bages på midterste ribbe i 10-15 min på 200 grader. Tips: Grunden til at jeg har skrevet bagerist og ikke bageplade er at de kan blive lidt for mørke i bunden hvis ikke man gør det. De skal kun lige være gyldne til lidt lysebrune i kanten inden de tages ud også selv om de ikke ser spor færdige ud. Når de er afkølet bliver de mere faste men har stadig den gode bløde konsistens. Jeg har fået meget ros for dem og hvis man formår at få dem lavet helt rigtigt kan man godt forvente stor jubel og efterspørgsel på opskrift de er simpelthen super! |
|
Opskriften er vist 10374 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Niels Vaskekammer - 2009-06-05 13:33:28 Alle har ikke en grydelap, det har Gud, hvis man ser lyst på tingene, kommer der måske regn. Anne - 2008-09-05 16:40:31 Det her er verdens bedste opskrift, de smager super godt :) Kokken - 2008-03-30 14:47:01 Prøv at udskifte den mørke chokolade med lys marabou chokolade med smaties, det smager bare sååååå godt! Emma - 2008-01-02 15:03:16 fin kage (: men måske ikke så meget chokolade? mine blev hvertfald meget chokoladet :b |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne