Græsk farsbrød 02
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Lone Indsendt : Red : |
|
|
Først blandes alle ingredienserne til farsen. Rasp blandes i indtil den er nogenlunde fast. Herefter hælder man farsen ud på et stykke bagepapir og trykker med hænderne til det bliver en stor firkant.
så kan man hælde glasset med soltørrede tomater ud over. Lidt olie fra glasset smides ud. Derefter fordeles fetaosten ud over i små stykker. Så rulles farsen sammen om fyldet og "lukkes" i alle ender. sættes i en bradepande i en forvarmet ovn i 1/2 time på 200 grader. Tips: Kan spises med ovnkartofler og salat. Det er nemt at lave, og smager rigtig godt til hverdag og hvis man skal have gæster. |
|
Opskriften er vist 29625 gange,
og udskrevet 1069 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Sams - 2007-10-15 11:56:00 det smager jo bare skønt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne