Le Mans inspireret pizza med æggeblomme
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Le Mans Indsendt : Red : |
|
|
Gær opløses i vand, olie tilsættes, mel røres i, dejen skal være lidt klistret. Hæver i ca. 1 - 1½ time i alm. temperatur.
Tomatsovs koges sammen, må gerne gøres i rigtig god tid, da krydderierne har godt af at trække lidt. Kylling marineres i en plasticpose med ca. 1 dl. rapsolie, salt, chili, karry. (kan varieres) i ca. 1 time. På pizzabunden smøres tomatsovs i godt lag, revet ost ovenpå, dernæst det andet fyld som man ønsker det (ikke æggeblommer) Til sidst lægges frisk mozzarella i tykke skiver på toppen. Bages i ca. 15 min. ved 225 gr. Når der mangler ca. 3-4 min. lægges æggeblommerne på, så de stadig er flydende når pizzaen kommer ud af ovnen. Nydes med rigeligt parmesanost ovenpå æggeblommerne. Som andet tilbehør kan anvendes krydderolie f.eks. chili/hvidløg Tips: Pizzaen er dyr at lave, hvis man ikke har ingredienserne hjemme. Men dufter og smager vidunderligt, og er genial til madpakken dagen efter. Derfor: lav så meget fyld, at der bliver til 2 hele bradepander, det koster ikke ret meget ekstra. |
|
Opskriften er vist 8028 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne