Pasta med trøffelolie

Pasta med trøffelolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pernille

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.oksekød (fx. filet) i strimler
1 rødløg
1 fedhvidløg
 lidtolivenolie
8 cherrytomater
0.5 pk.babyspinat
1 håndfuld pinjekerner
 Revet parmesan
 Trøffelolie efter smag
 Salt
 Peber
 Basilikum
 Pasta fx. tagliatelle
 
Opskrift:
Sæt vand over til pasta.

Hak rødløget groft og svits det i olien på en stor pande, tilsæt kødet og hvidløg, samt salt, peber og basilikum, når det er brunet tilsættes pinjekernerne.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og når der resterer et minut, vendes spinat, cherrytomater og trøffelolie med kødet.

Bland med den færdige pasta, og drys med parmesan og et par dråber trøffelolie efter smag.





karakterer:
Opskriften er vist 21123 gange,
og udskrevet 336 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu