Pasta med trøffelolie
Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet Indsendt af : Pernille Indsendt : Red : |
|
|
Sæt vand over til pasta.
Hak rødløget groft og svits det i olien på en stor pande, tilsæt kødet og hvidløg, samt salt, peber og basilikum, når det er brunet tilsættes pinjekernerne. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og når der resterer et minut, vendes spinat, cherrytomater og trøffelolie med kødet. Bland med den færdige pasta, og drys med parmesan og et par dråber trøffelolie efter smag. |
|
Opskriften er vist 21123 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne