Græskar syltet som asier

Græskar syltet som asier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.75-1 kg.renset græskarkød
 
 Saltlage:
1 l.vand
2 dl.lagereddike
80 g.groft salt
 
 Kogelage:
5 dl.lagereddike
3 dl.vand
400 g.sukker
1 kogepose med blandede syltekrydderier
 eller en gazepose med
2 spsk.sennepskorn
1 tsk.Peberkorn, sorte
3 allehånde
2 tørrede chilier
 
1 fingerlangt stykke frisk peberrod skrællet og skåret i tynde skiver
 
 evt.konserveringsmiddel
 
Opskrift:
Skær græskarkødet i strimler, ca. så tykke og lange som en finger. Læg dem i den sammenrørte, kolde saltlage, og lad dem trække i 1 døgn under let pres.

Afdryp græskarkødet i en si, og kasser saltlagen. Kog en lage af eddike, vand og sukker. Tilsæt krydderiposen, peberrodsskiver og græskarkød, og kog det klart ved svag varme, ca. 20 minutter.

Læg græskarstrimlerne med en hulske i et rent glas. Giv lagen et opkog, tag den fra varmen, og tilsæt evt. konserveringsmiddel. Hæld lagen over græskarkødet, og opbevar "asierne" mørkt og køligt.





karakterer:
Opskriften er vist 18031 gange,
og udskrevet 432 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu