Syltede pærer
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pærerne vaskes, skrælles og kan syltes hele. Da må stilken skrabes og blomsten skæres bort.
Pærerne kan flækkes og kernehuset bores ud med en teske. Lage: Sukker, eddike og vand koges til en lage, hvori de skrællede pærer koges ganske sagte, til de er møre. Pærerne lægges i varme, Atamonskyllede glas. Lagen koges ind 3 – 5 min. tilsættes Atamon og hældes over pærerne. Glassene bindes til med det samme. Tips: Vi brugte Clara Fris pærer og de var perfekte da de ikke kogte så nemt i stykker. |
|
Opskriften er vist 112371 gange,
og udskrevet 2680 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Keld - 2023-08-24 16:29:28 Hvordan hengemmer jeg 5 - 6 kg pærer og finder du en opskrift til større portioner? Britta Madsen - 2020-09-29 13:03:18 Hvor længe er holdbarheden? ruthtaps - 2018-09-14 13:04:48 Kan jeg fryse pærer i den lage de er kogt i anonym - 2011-10-04 14:53:47 Ja, man kan sagtens spare lidt på sukkeret og med fordel komme en stang vanille eller vanillesukker i. anonym - 2007-10-23 12:00:50 spar lidt på sukkeret Lil - 2007-10-23 11:59:12 let at gå til -og ganske udmærket |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne